Diensten

Diensten

Auto Resto bied verschillende diensten aan om uw Porsche in perfect werkende staat te houden. Tijdig onderhoud verlengd de levens duur van uw Porsche en voorkomt defecten.

Bij onderhoud moet u denken aan grote en kleine service beurten, maar ook voor de apk van uw auto bent u bij ons op het juiste adres. Bij deze beurten krijgen wij altijd een goed beeld van de staat van uw Porsche. Van plan een 996 of 997 te kopen? U kunt bij ons terecht voor een aankoop keuring, u weet dan precies wat u koopt

porsche zuiger en drijfstang & bougie

Heeft Uw Porsche 996 of 997 motorische problemen? 

Motorschade is erg vervelend, wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn met een grondige revisie. Dagelijks reviseren wij de motorblokken uit de 996 en 997. Bij ons zijn kwaliteit, vriendelijkheid en openheid de grootste prioriteit. U kunt de revisie zo met vertrouwen aan ons overlaten. 

Problemen kunt u beter voorkomen dan genezen,
bestrijd de veel voor komende problemen van de watergekoelde Porsche's 
 
Inmiddels zijn alle voorkomende problemen van de 996 & 997 bij ons bekend.  Voor het bestrijden van deze problemen zijn er verschillende modificaties ontwikkeld, die de levens duur van uw auto verlengen en risico's op defecten af laten nemen.  

Porsche grote beurt