Porsche motor modificeren

Porsche motor modificatie 

We bieden een aantal verschillende modificaties aan voor de 996 & 997 modellen, hiermee worden de meest voorkomende defecten voorkomen en de levensduur van uw motor verlengt. 

Onze Koelsysteem modificatie 
biedt uitkomst bij problemen aan het koelsysteem, een slecht werkend koelsysteem veroorzaakt vroeg of laat schade aan zuigers en cilinders. Onze modificatie is niet alleen gericht op het verbeteren van de koeling maar ook worden bestaande onderdelen grondig gecontroleerd op slijtage en correcte werking.   

Met de koel modificatie en regelmatig onderhoud van het koelsysteem voorkomt u problemen, en neemt de kans op schade aan cylinders en zuigers enorm af.

Tot op heden is cilinderschade uitgebleven bij de door ons gemodificeerde auto's.

koel modificatie waterpomp

AOS modificatie 

Het valt op dat er veel defecte motoren langsgekomen die een hydraulische slag hebben gemaakt, na uitgebreid onderzoek kwamen we tot de conclusie dat dit vaak gepaard gaat met een defecte  AOS. Of door  een met olie volgelopen inlaatspruitstuk, wegens de kilometerstand of conditie van de motor.

Met een simpele oplossing kan dit risico worden weggenomen.  

aos modificatie

IMS modificatie 

Een defect in het IMS lager (Intermediate shaft) is een van de meest bekende problemen bij de 996 & 997 modellen, met de IMS modificatie krijgt het IMS lager constante smering middels de motorolie waardoor dit belangrijke lager langer meegaat.. Een goed moment om deze kleine ingreep te laten doen is wanneer de koppeling vervangen dient te worden, op dat moment is  het lager namelijk  makkelijk bereikbaar.

IMS modificatie