Over ons

Auto Resto

Welkom bij Auto-Resto

Het team van Resto onder leiding van Michel van de Putte staat dagelijks met passie klaar om uw Porsche met vakkundigheid en veel ervaring van het juiste onderhoud te voorzien.

De watergekoelde 911 is onze specialiteit en ook zult u de nauw verwante Boxster en Cayman bij ons in de werkplaats zien.

Waarom houden wij zo van de watergekoelde 911?  De verfijnde motor, de modernere elektronica en dito wielophanging maakt van de iconische 911 een allrounder om dagelijks van te kunnen genieten.

Wij beschikken over een zeer goed uitgeruste werkplaats en beschikken tevens over alle benodigde apparatuur om uw Porsche van A tot Z te onderhouden. 

De revisie van een motor vraagt een revisie afdeling en ook daar beschikken wij over. De revisie van uw Porsche motor vindt dus volledig plaats binnen onze muren.

Ook op het gebied van elektrische storingen bent u bij ons op het juiste adres. We kennen alle mogelijke storingen met bijbehorende oplossingen, waardoor we u snel weer op weg kunnen helpen.

Ook verkopen wij Porsche's met garantie, veelal met een revisiemotor of zeer goed nagekeken en afgeleverd met onze bekende modificaties.

Wij heten u van harte welkom om kennis te komen maken. 

Porsche is uw passie, uw jongensdroom en dat deel ik met u.

Michel van de Putte